Zaai Plant en Poot Festijn 4 en 5 mei

4 en 5 mei 2024
van 10 tot 17 uur
Gratis entree en gratis parkeren

Begin mei breekt de tijd van het jaar aan om de meeste soorten zaden en zomer bloembollen te zaaien en te planten. Snijbloemen, groentes en vruchtgewassen als tomaat en pompoen kunnen nu in de kas gezaaid worden of in de tuin geplant worden.

Daarom organiseren we een speciaal weekend zodat wij extra lang open zijn en samen het voorjaar kunnen vieren.
Samen met onze bekende standhouders en een terrasje van Roberts Hot Sauce.

Op zondag 5 mei is er ook weer de plantenruilbeurs tijdens de markt. Kijk hier voor meer info


De standhouders:

Erik en Joke Sonneveld van het Brummense Bienschoertje zijn de huisimkers van kwekerij Bandus en van der Plancke. Erik en Joke kunnen u alles vertellen over de volken die bij ons op de kwekerij staan en ze zullen een uitgebreide kraam met honing, honingraat en misschien zelfs hele honingramen hebben!!! Bijzonder is dat de bijen bij ons ook op de Eucalyptus en waterlelies vliegen.

Robert en Metha Kist komen met chiliproducten. Eventueel van te voren bestellen kan zodat u niet naast de chilijam of ananas chilijam grijpt. Hopelijk zijn de eerste chilipepers dan ook weer rijp en kunt u de vaak prachtig gekleurde en gevormde vruchten ook zien waar Robert en Metha hun chiliproducten mee maken. Ook verzorgen zij het terras dit weekend.

Marga Bouwman zal dit weekend aanwezig zijn met kleding bedrukt met de eco-print techniek. In haar kraam vindt je prachtige t-shirt, blouse, sjaals, kussenslopen en nog veel meer bedrukt met bladeren, bloemen en stengels. Natuurlijk gekleurd dus en in prachtige patronen.

Voor de kinderen:


Programma:
Op zondag 5 mei is er ook weer de plantenruilbeurs tijdens de markt. Kijk hier voor meer info