Vleesetende planten

Op onze kwekerij staan een aantal zeer mooie grote moerasbakken vol met verschillende vleesetende planten die ook nog eens perfect winterhard zijn. Blijkbaar werken ze zeer goed als inspiratie voor onze bezoeker.

Lijkt het u zelf leuk om meer met vleeseters te doen? Kom naar onze kwekerij en laat u inspireren en adviseren. Wij bieden een mooie collectie van trompetbekerplanten, zonnedauw, venusvliegenval en andere vleesetende planten aan en ook het materiaal om zelf een moerasbak te maken.

Genoemde prijzen is een vanaf prijs. Vraag altijd even naar beschikbaarheid. Het assortiment kan wisselen. Onze gehele collectie Sarracenia bestaat uit meer dan 100 soorten en cultivars maar die zijn alleen te zien op de kwekerij omdat van sommige slechte enkele planten per jaar in de verkoop gaan. Vanaf het eerste volle weekend van juni (met de vleesetende plantendagen) gaan deze in de verkoop ieder jaar.
De genoemde prijzen bij de Sarracenia soorten is de prijs voor een plant in een 8,5 cm ronde pot of 9 cm vierkante pot, grotere maten zullen afwijken in prijs.

Wij verkopen ook onze eigen lijn hoge kwaliteit Baltisch veen die oa speciaal is voor vleesetende planten. Deze kost €7,50 per 40 liter zak.

Prijs:
-