Over mij

Mijn naam is Robbert van Til. Ik heb de opleidingen Groene Ruimte (hovenier), Vakbekwaam Medewerker Bloemen- en Tuincentrumbranche (eerste medewerker bloemist), Vormgever Leefomgeving (Arrangeur/Vormgever) en Educatie en Kennismanagement in de groene sector gevolgd.
Al van kleins af aan ben ik altijd al druk bezig geweest in de tuin en fascineren planten mij. Twaalf jaar geleden heb ik de groep van de bamboes ontdekt en verbaas mij over de mogelijkheden die deze plant te bieden heeft.
Veel mensen zijn geschrokken van het woekerende karakter van sommige bamboe. Nu wil ik mensen opnieuw kennis laten maken met bamboe en laten zien dat er veel meer soorten en mogelijkheden zijn.

Wij willen binnen Nederland en Europa een toonaangevende bamboekwekerij worden waar mensen zelf door onze bamboetuin kunnen lopen en met eigen ogen kunnen zien wat er mogelijk is met bamboe en hoe de verschillende soorten kunnen uitgroeien. Wij streven er naar om zo veel mogelijk soorten bamboe ook in hun volwassen vorm in onze tuin te laten zien zodat u een duidelijk beeld heeft van hoe de plant in uw tuin kan worden.